Realisaties

Ontdek onze recente maatwerk projecten

U kan hier een aantal van onze gerealiseerd maatwerk projecten terug vinden. Kijk zeker ook onze blog na, waar wij op regelmatige basis nieuwe projecten posten. U kan u ook inschrijven op de nieuwsbrief op onze home pagina om regelmatig op de hoogte te blijven van onze nieuwigheden.

wandkasten hoogglans lakwerk

Als het blinked moet zijn

Voor dit project werd er een serie meubels ontworpen als verschillende modules, die afzonderlijk opgehangen kunnen worden
aan de muur. Ze zijn rondom afgewerkt in een hoogglans afwerking.

slaapkamer zijaanzicht satin lak en Nordus Autumn Larch fineer

Bureau, slaapkamer & logeerkamer

Deze inrichiting in een herenhuis in hartje Brussel is een combinatie van vernist fineer van de collectie Nordus, Autumn Larch, van de firma Decospan in Menen, en handgespoten wit/oranje satin lak van Hesse Lignal.

In de logeerkamer is een neerklapbaar bed voorzien tussen 2 boekenrekken. Het bed is eenvoudig geplaatst, een trek aan de handgreep en het bed komt meteen zacht tevoorschijn, de poten kantelen automatisch naar beneden. Enkel nog opmaken en klaar!

wandkast keuken vooraanzicht met lichten aan

De keuken die alles verbergt

Keuken op maat in ultramat zwart en wit sirocco materiaal van het Belgische stylin’art De kasten op maat in deze keuken hebben naast de praktische functie als opbergruimten ook nog een andere functie; ze werken de verschillende technieken in deze ruimte weg. Zo is zowel de gasbrander als de elektriciteit kast volledig van het zichtMeer lezen over “De keuken die alles verbergt”

Kookeiland vooraanzicht met gouden bakje

Deze keuken is gedeeltelijk zelf geplaatst

Keuken op maat in Tienen Deze klant koos ervoor om de kasten en de toestellen zelf te plaatsen. Almaco kwam vervolgens de zelf geplaatste kasten afwerken door o.a. de paslatten tot op de millimeter juist af te werken. Wil je meer weten over dit concept? Bekijk dan zeker onze pagina maatwerk in pakketvorm. Deze keukenMeer lezen over “Deze keuken is gedeeltelijk zelf geplaatst”

detail wastafel op maat in hi-macs solid surface badkamer renovatie

Hoe meubels naadloos worden

Dit project omvatte de volledige afbraak en inrichting van een nieuwe badkamer. Na de afbraak zijn de sanitaire leidingen en de bedrading van de electriciteit aangepast. Vervolgens zijn er nieuwe wand tegels geplaatst, waarna de opmeting kon starten van de op maat te maken meubels in 12mm Hi-Macs solid surface.

dressing met bad en glazen rugwanden

Hout/leder look dressingkast

Deze dressing is voorzien van deuren in hout & lederlook afwerking. de fronten in lederlook zijn van de Italiaanse fabrikant Cleaf. De dressing is voorzien van Ledverlichting, koud-warm regelbaar en dimbaar.

Modern appartement

De inkomhal heeft een zitbankje in laminaat in eiken hout imitatie, en een donkergroen kastje met een lade & draaideur. De spiegel is een Eikenhoutenkader met in gefreesde warm-koud regelbaar & dimbaar led verlichting.

Ontdek de schoonheid van zwart & wit

Deze badkamer is hier voorzien van een ingebouwde open nis in de muur, voorzien van Hi-macs solid surface, net zoals het wastafel meubel zelf. De wandkast met push-to-open laden van blum en het spiegelkastje zijn voorzien in Stylin’art Black Sirocco ultra mat & anti-fingerprint onderhoudsvriendelijk materiaal, net zoals de Fenix tablet, waarvan kleine krassen herstelbaarMeer lezen over “Ontdek de schoonheid van zwart & wit”

Praktijk inrichting op maat

Deze praktijkruimte in de provincie Vlaams Brabant is ingericht in opdracht van tout?fait interieur. De afwerking is een kleurencombinatie van met de hand gespoten satin lakwerk panelen in hoge densiteit MDF. Plaatmateriaal geleverd door onze Belgische fabrikant, stylin’art. Lakken voorzien door Hesse-Lignal, met uitstekende kleurvastheid dankzij het twee componenten systeem.

%d bloggers liken dit: