Keuken met goud accenten en keramiek werkblad

Keuken op maat in Tienen Deze klant koos ervoor om de kasten en de toestellen zelf te plaatsen. Almaco kwam vervolgens de zelf geplaatste kasten afwerken door o.a. de paslatten tot op de millimeter juist af te werken. Wil je meer weten over dit concept? Bekijk dan zeker onze pagina maatwerk in pakketvorm. Deze keukenMeer lezen over “Keuken met goud accenten en keramiek werkblad”

Keuken zwart/wit anti-fingerprint technologie

Keuken op maat in ultramat zwart en wit sirocco materiaal van het Belgische stylin’art De kasten op maat in deze keuken hebben naast de praktische functie als opbergruimten ook nog een andere functie; ze werken de verschillende technieken in deze ruimte weg. Zo is zowel de gasbrander als de elektriciteit kast volledig van het zichtMeer lezen over “Keuken zwart/wit anti-fingerprint technologie”

Totaal inrichting appartement Leuven

Leuven, centrum Almaco nam hier de coördinatie van een volledige renovatie voor een appartment in Leuven op zich. De werken omvaten het aanpassen van electriciteit & saniatire leidingen, plaatsen vloeren, schilderwerken & behangwerken, maatwerk en tot slot het plaatsen van nieuwe ramen. De keuken is een combinatie van kleurrijke materialen, de oven werd mooi geïntegreerdMeer lezen over “Totaal inrichting appartement Leuven”