Blog

totaalrenovatie zolderinrichting

Totaalprojecten

Maatwerk en projecten Totaalrenovatie Almaco is uw partner bij uistek voor de totaalrenovatie of totaalinrichting van uw project. Hiernaast staan enkele afbeeldingen van projecten waar wij écht alles onder handen hebben genomen. Het project hiernaast heeft nieuwe vloeren gekregen, is voorzien van nieuwe plafonds en muren, electriciteit en waterleidingen werden vernieuwd. Ook het dak enMeer lezen over “Totaalprojecten”

Ons verhaal 2021-2022: ontdek de laatste trends in keukens, badkamers en maatwerk kasten

Ontdek hier enkele van onze mooiste projecten, gerealiseerd in het afgelopen jaar. Modern of klassiek, keukens, badkamers, wandkasten,… je kan het hier allemaal terug vinden! Al deze projecten zijn door onze interieur architecte Sofie ontworpen, wil je ook graag een vrijblijvend gesprek? Stuur ons hier een bericht en wij helpen jou graag verder! Al dezeMeer lezen over “Ons verhaal 2021-2022: ontdek de laatste trends in keukens, badkamers en maatwerk kasten”

CNC machine Almaco

Onze machines

Bekijk hier welke houtbwerkingsmachines wij ter beschikking stellen voor professionele klanten. Naast co-working en verhuur van machines bieden wij ook een CNC service aan; CNC verzagen en kantenlijmen van platen en losse panelen. Meer weten? lees hier meer over verhuur van machines en onze CNC service of bekijk onze tarieven. Een machine reserveren kan jeMeer lezen over “Onze machines”

Open dressingkast met LED

Een dressingkast op maat

blog Overzicht en opbergruimte creëren door een dressingkast op maat Meer weten? neem contact met ons op Joris laat je kennismaken met de voordelen van een dressingkast op maat, en legt je in deze blog uit wat de verschillende mogelijkheden voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen over deze blogpagina; je kan onderaan reageren opMeer lezen over “Een dressingkast op maat”

Hoe wij kasten maken

Joris laat je kennismaken met de verschillende aspecten van de technische kant van gelakte meubels. Deze blog pagina beschrijft je de verschillende fase’s welke een paneel doormaakt, zodat je een berter inzicht krijgt en begrijpt waarom ons lakwerk zo uniek is.

wandkast keuken vooraanzicht met lichten aan

Project in de kijker

Keuken op maat met ultramat zwart/wit anti-fingerprint afwerking De kasten in deze keuken op maat hebben naast de praktische functie als opbergruimten ook nog een andere functie; ze werken de verschillende technieken in deze ruimte weg. Zowel de gasbrander als de elektriciteitskast volledig van het zicht onttrokken, en toch nog praktisch bereikbaar voor onderhoud en/ofMeer lezen over “Project in de kijker”

Kremlin spuitpistool voor het lakken van meubels

De technsiche kant van lakwerk

Joris laat je kennismaken met de verschillende aspecten van de technische kant van gelakte meubels. Deze blog pagina beschrijft je de verschillende fase’s welke een paneel doormaakt, zodat je een berter inzicht krijgt en begrijpt waarom ons lakwerk zo uniek is.

Ons vernieuwd atelier

Ons atelier is recent vernieuwd: Een nieuwbouw atelier met toonzaal én computergestuurde CNC machinepark. Ons atelier is recent verhuisd naar Barvaux s/o, in een volledig nieuw industriepand met toonzaal. Bovendien is er geïnvesteerd in een hypermodern machinepark, voor zowel de verwerking van plaatmateriaal als massief hout, Solid Surface materialen en een spuitcabine voor hoogwaardig lakwerk.Meer lezen over “Ons vernieuwd atelier”

Project in de kijker

op regelmatige basis gaan we dieper in op een maatwerk project gerealiseerd door Almaco Interieur. Vandaag: Exclusieve keuken in exclusief Decospan Eik fineer Speciaal in dit project is de trapkast die naadloos over vloeit in de kastenwand van de keuken. De kastenwand is opgebouwd uit massief eiken houten treden welke op uitrolbare kasten gebouwd is.Meer lezen over “Project in de kijker”

Hand made in belguim logo

Hand Made in Belguim

Almaco is trotse bezitter van het authenticiteitslabel Handmade in Belgium, uitgereikt door UNIZO. Dit betekent dat u als klant kiest voor een authentiek en ambachtelijk kwaliteitsproduct, waarbij duurzaamheid centraal staat.  Almaco voldoet aan de strenge voorwaarden dankzij onder meer onze vakkennis in de bewerking van massief hout, onze manuele laktechnieken, de verwerking van solid surfaceMeer lezen over “Hand Made in Belguim”


Mijn blog volgen

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: