Blog

Onze machines

Tornado RC 910 Schuurmachine SICAR RAPID 400 Schaafmachine SICAR FORTE 250 Vandikte schaafmachine MARTIN T60 Paneelzaag Voor het zagen van massief hout, plaatmateriaal en alluminium GRIGGIO T45i Toupie AES 2132 CNC Nesting machine met automatisch een-en afvoer & etiketeer machine Bemande machine. Holzher Auriga 1308 XL kantenlijmer met optische nulvoeg technologie Bemande machine.

Open dressingkast met LED

De dressingkast

blog Overzicht bewaren en opbergruimte creëren Meer weten? neem contact met ons op Joris laat je kennismaken met de voordelen van een dressingkast op maat, en legt je in deze blog uit wat de verschillende mogelijkheden voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen over deze blogpagina; je kan onderaan reageren op dit artikel of onsMeer lezen over “De dressingkast”

Hoe wij kasten maken

Joris laat je kennismaken met de verschillende aspecten van de technische kant van gelakte meubels. Deze blog pagina beschrijft je de verschillende fase’s welke een paneel doormaakt, zodat je een berter inzicht krijgt en begrijpt waarom ons lakwerk zo uniek is.

wandkast keuken vooraanzicht met lichten aan

De keuken die alles verbergt

Keuken op maat in ultramat zwart en wit sirocco materiaal van het Belgische stylin’art De kasten op maat in deze keuken hebben naast de praktische functie als opbergruimten ook nog een andere functie; ze werken de verschillende technieken in deze ruimte weg. Zo is zowel de gasbrander als de elektriciteit kast volledig van het zichtMeer lezen over “De keuken die alles verbergt”

Kremlin spuitpistool voor het lakken van meubels

Ons exclusief lakwerk uitgelegd

Joris laat je kennismaken met de verschillende aspecten van de technische kant van gelakte meubels. Deze blog pagina beschrijft je de verschillende fase’s welke een paneel doormaakt, zodat je een berter inzicht krijgt en begrijpt waarom ons lakwerk zo uniek is.

Ons vernieuwd atelier

Ons atelier is recent vernieuwd: Een nieuwbouw atelier met toonzaal én computergestuurde CNC machinepark. Ons atelier is recent verhuisd naar Barvaux s/o, in een volledig nieuw industriepand met toonzaal. Bovendien is er geïnvesteerd in een hypermodern machinepark, voor zowel de verwerking van plaatmateriaal als massief hout, Solid Surface materialen en een spuitcabine voor hoogwaardig lakwerk.Meer lezen over “Ons vernieuwd atelier”

Project in de kijker

op regelmatige basis gaan we dieper in op een maatwerk project gerealiseerd door Almaco Interieur. Vandaag: Exclusieve keuken in exclusief Decospan Eik fineer Speciaal in dit project is de trapkast die naadloos over vloeit in de kastenwand van de keuken. De kastenwand is opgebouwd uit massief eiken houten treden welke op uitrolbare kasten gebouwd is.Meer lezen over “Project in de kijker”

Hand made in belguim logo

Hand Made in Belguim

Almaco is trotse bezitter van het authenticiteitslabel Handmade in Belgium, uitgereikt door UNIZO. Dit betekent dat u als klant kiest voor een authentiek en ambachtelijk kwaliteitsproduct, waarbij duurzaamheid centraal staat.  Almaco voldoet aan de strenge voorwaarden dankzij onder meer onze vakkennis in de bewerking van massief hout, onze manuele laktechnieken, de verwerking van solid surfaceMeer lezen over “Hand Made in Belguim”


Suivez mon blog

Obtenez du nouveau contenu directement dans votre boîte aux lettres.

%d bloggers liken dit: