Home

Ontwerp en realisatie van kasten op maat

Op zoek naar een nieuw interieur, keuken of dressing? Ontdek waar wij verder gaan dan anderen!

Uw op maat gemaakt opbergmeubel laten ontwerpen door een interieur architect: het zal u verbazen hoe dit uw levenskwaliteit kan verbeteren! Denk maar aan de werkdriehoek in uw keuken, een op hoogte aangepast kookeiland of opbergoplossingen waar u zelf misschien niet was opgekomen.

Zo kan u bv. extra hoogte winnen in uw dressingkast met een neerhaalbare hangroede. Of zie alles in een oogopslag liggen dankzij maatkasten met led verlichting. U dacht dat u te weinig ruimte had voor uw wandkast? Door voor schuifdeurkasten te kiezen wint u aan extra ruimte vooraan de kasten. Breng uw zolderinrichting naar een hoger niveau met kasten onder een schuin dak of Creëer boekenkasten in uw bureau op maat voor het organiseren van uw werkplek. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos, en wij helpen u daar graag mee verder!

Uw interieur op maat”


“Het is onze missie absoluut top-maatwerk aan te leveren, niet enkel op maat van de ruimte, maar vooral op maat van de klant met zijn verhaal en zijn persoonlijkheid. door tijd te nemen om in gesprek te gaan en te luisteren; door geen beperkingen te zien, maar mogelijkheden en oplossingen; door verder te gaan daar waar anderen opgeven. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer, dressing of berging, bij ons bent u aan het juiste adres!

Verbouwen zonder zorgen

Van Ontwerp tot realisatie, alles gebeurt bij ons door onze eigen vakmensen, in ons eigen atelier in België geproduceerd. Erkende interieurarchitecten en hoog opgeleide vakmensen garanderen een vlekkeloze uitvoering van uw project. Zo kan u de volledige verbouwing van bv. een zolderinrichting aan ons overlaten. Wij werken van A tot Z.


Almaco is meer dan 30 jaar gepassioneerd producent van alle soorten kasten op maat. Daarbij hebben wij expertise gecrëerd in een breed gamma aan afwerkingsmogelijkheden. Zo beschikken wij over een eigen spuitcabine om meubels te lakken, en zijn wij erkend verwerker van HiMacs & Avonite solid surface materialen. Denk daarbij aan op maat gemaakte wastafels en douchewanden in naadloos verlijmde solid surface panelen, waardoor het badkamer meubel als één geheel over komt.

Onze meubelmakers zijn bovendien ook vakmensen in de verwerking van massief hout, zo bent u bij ons aan het juiste adres voor kasten onder een trap, waarbij massieve eiken traptreden bovenop uitschuifbare kasten geplaatst kunnen worden om zo een uiterst praktische opbergruimte te creëren.

Daarnaast beschikken wij over een nagenoeg oneindig pallet aan mogelijke kleuren & oplossingen voor uw inbouwkasten. Denk bij voorbeeld aan uitschuifbare schoenenrekken of Ta’Or juwelenhouders voor uw garderobekast.

We zijn nog altijd zeer tevreden met al het maatwerk dat jullie geleverd hebben! Daarnaast ook de manier waarop jullie altijd met weinig poespas of “lawaai” kwamen aanzetten en helemaal in eigen tempo aan het werk waren. Nog altijd willen we daar onze complimenten voor maken, al het houtwerk is nog PERFECT en naar onze volle tevredenheid!

Hans & Heilena

Recente berichten

Ons verhaal 2021-2022: ontdek de laatste trends in keukens, badkamers en maatwerk kasten
Ontdek hier enkele van onze mooiste projecten, gerealiseerd in het afgelopen jaar. Modern of klassiek, keukens, badkamers, wandkasten,… je kan het hier allemaal terug vinden! Al deze projecten zijn door onze interieur architecte Sofie ontworpen, wil je ook graag een vrijblijvend gesprek? Stuur ons hier een bericht en wij helpen jou graag verder! Al de projecten worden dus door ons ontworpen, maar ook door ons geproduceerd! Dit in ons atelier, waar wij over de nieuwste …
Onze machines
Tornado RC 910 Schuurmachine SICAR RAPID 400 Schaafmachine SICAR FORTE 250 Vandikte schaafmachine MARTIN T60 Paneelzaag Voor het zagen van massief hout, plaatmateriaal en alluminium GRIGGIO T45i Toupie AES 2132 CNC Nesting machine met automatisch een-en afvoer & etiketeer machine Bemande machine. Holzher Auriga 1308 XL kantenlijmer met optische nulvoeg technologie Bemande machine.
De dressingkast
blog Overzicht bewaren en opbergruimte creëren Meer weten? neem contact met ons op Joris laat je kennismaken met de voordelen van een dressingkast op maat, en legt je in deze blog uit wat de verschillende mogelijkheden voor jou kunnen betekenen. Heb je vragen over deze blogpagina; je kan onderaan reageren op dit artikel of ons contacteren via de contact pagina. Waarom kiezen voor een dressing? – Creëer extra opbergruimte- Bewaar overzicht- Vergroot je gebruiksgemak en …
Hoe wij kasten maken
Joris laat je kennismaken met de verschillende aspecten van de technische kant van gelakte meubels. Deze blog pagina beschrijft je de verschillende fase's welke een paneel doormaakt, zodat je een berter inzicht krijgt en begrijpt waarom ons lakwerk zo uniek is.
De keuken die alles verbergt
Keuken op maat in ultramat zwart en wit sirocco materiaal van het Belgische stylin'art De kasten op maat in deze keuken hebben naast de praktische functie als opbergruimten ook nog een andere functie; ze werken de verschillende technieken in deze ruimte weg. Zo is zowel de gasbrander als de elektriciteit kast volledig van het zicht onttrokken, en toch nog praktisch bereikbaar voor onderhoud en/of eventuele herstellingen. De beperkte oppervlakte is hier maximaal benut, en de …
Ons exclusief lakwerk uitgelegd
Joris laat je kennismaken met de verschillende aspecten van de technische kant van gelakte meubels. Deze blog pagina beschrijft je de verschillende fase's welke een paneel doormaakt, zodat je een berter inzicht krijgt en begrijpt waarom ons lakwerk zo uniek is.
Ons vernieuwd atelier
Ons atelier is recent vernieuwd: Een nieuwbouw atelier met toonzaal én computergestuurde CNC machinepark. Ons atelier is recent verhuisd naar Barvaux s/o, in een volledig nieuw industriepand met toonzaal. Bovendien is er geïnvesteerd in een hypermodern machinepark, voor zowel de verwerking van plaatmateriaal als massief hout, Solid Surface materialen en een spuitcabine voor hoogwaardig lakwerk. Wat zijn de voordelen? Projecten worden digitaal ontworpen in software van Vlecad die het mogelijk maakt om nadien de machine …
Project in de kijker
op regelmatige basis gaan we dieper in op een maatwerk project gerealiseerd door Almaco Interieur. Vandaag: Exclusieve keuken in exclusief Decospan Eik fineer Speciaal in dit project is de trapkast die naadloos over vloeit in de kastenwand van de keuken. De kastenwand is opgebouwd uit massief eiken houten treden welke op uitrolbare kasten gebouwd is. Deze kasten staan bovendien op dubbele geleiders en zijn dus volledig uitrekbaar. Waarom uitrekbare kasten? Een trap is doorgaans breed, …
Hand Made in Belguim
Almaco is trotse bezitter van het authenticiteitslabel Handmade in Belgium, uitgereikt door UNIZO. Dit betekent dat u als klant kiest voor een authentiek en ambachtelijk kwaliteitsproduct, waarbij duurzaamheid centraal staat.  Almaco voldoet aan de strenge voorwaarden dankzij onder meer onze vakkennis in de bewerking van massief hout, onze manuele laktechnieken, de verwerking van solid surface én onze vraaggestuurde productie. Dit alles in ons eigen atelier, met producten die zoveel mogelijk ven Belgische of Europese oorsprong …

Neem contact op

Wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

“Lees er op de homepage van deze website hun missie en troeven eens op na. “Echt maatwerk aanbieden zonder beperkingen, verder gaan daar waar anderen opgeven” lees je in hun missie. Als trotse eigenaar van deze badkamer kan ik bevestigen dat ze in dit renovatieproject ieder woord in hun missie en troeven hebben waargemaakt.  ”
– Kris C.

Handmade in belguim

Almaco is trotse bezitter van het hand made in Belguim logo, jaarlijks uitegreikt door Unizo. Naast ons modern machinepark is er bij ons uitgebreide kennis in het verwerkn van massief hout & ambachtelijke technieken. Zo zijn er maandelijks workshops houtdraaien en houtsnijden in ons atelier te Barvaux s/O.

Almaco is lid van Bouwunie

Als lid van bouwunie bent u zeker van een professionele aanpak door Almaco; geregeld worden wij op de hoogte gebracht van nieuwe regelgeveing en technieken in de bouwsector.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Abonnement ontvangen!

Controleer je e-mail om je abonnement op de nieuwsbrief te bevestigen.

Contact gegevens

BTW/TVA BE 0438 657 160